Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chat

Latest topics

» Dokkok és raktárak
by Thomas Crow Szomb. Okt. 16, 2021 6:44 pm

» Independence square és piactér
by Thomas Crow Hétf. Okt. 04, 2021 7:34 pm

» Oktatók és hallgatók szállása
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 3:28 pm

» Hollószárny Hotel
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 10:59 am

» Lakónegyed
by Thomas Crow Pént. Szept. 24, 2021 6:42 pm

» Donoughoe udvarház
by Admin Hétf. Aug. 30, 2021 3:54 pm

» Előadók és laboratóriumok
by Arkangyal Szomb. Aug. 07, 2021 8:51 pm

» Szántók, legelők, majorságok
by Admin Szomb. Feb. 06, 2021 11:26 am

» Játékostárs kereső
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:17 pm

» Christine Trevor, alias: Arkangyal
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:16 pm


You are not connected. Please login or register

A fórum hírei

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1A fórum hírei Empty Re: A fórum hírei Vas. Dec. 06, 2020 9:22 pm

Admin

Admin

Kedves Játékosok!

Az oldalon adminváltás zajlott le (békésen, szeretetben, csak annyi vér folyt amennyi szükséges Smile ), kis türelmet kérek amíg kialakítom az új szabályzatot. Az oldal jellege kicsit sem fog változni, néhány szabály változik, néhány fellazul, lesz ami egyszerűen megszűnik. Hamarosan jelentkezem!

Ropi

2A fórum hírei Empty Re: A fórum hírei Hétf. Jún. 01, 2020 11:46 am

VendégKedves játékosok!

A mai nappal bekerült egy új karakteralkotási mód, az Eldobható karakterek! Kifejezetten olyan kalandokra megalkotható karakterekről van szó, amely kalandok során súlyos traumák, sérülések őrület és halál érhetik a résztvevőket. Megértjük, hogy a rendes karaktereiteket amiknek a megalkotásába sok időt fektettetek sajnálnátok, éppen ezért van lehetőség előtörténet nélkül készíteni csak az adott kaland kedvéért egy-egy ilyen karaktert is. Olvassátok el a szabályzatot, sok sikert és jó kalandozást!

3A fórum hírei Empty Re: A fórum hírei Vas. Feb. 02, 2020 3:13 pm

Admin

Admin

Kedves minionjaim játékosok!

A mai napon bekerült az Irományok közé egy Helyzetjátékok nevű alfórum, amely az azonos nevű játékmód kipróbálására ad lehetőséget. Mi is az a helyzetjáték?
Röviden egy egyposztos írói kihívás, amely során a játékosnak egy, a mesélő által adott szituációba (helyzetbe) kell helyeznie a karakterét és erről írnia minimum 500 szó terjedelemben. Ez a véletlenszerű szituáció lehet alternatív idősík, ahol valami egy kissé máshogy alakult (ezek kötelezően NEM canon írások), de lehetnek akár eddig el nem mondott történetek a karakterek múltjából (ezek általában canon írások).

Hogyan is zajlik ez?
Első lépésként a résztvevő játékos nyit az alfórumban egy topicot a karaktere nevével. Ez után egy vállalkozó mesélő feldob neki egy témát, amiről a játékos ír. Ha kész van a mesélő elolvassa és a hossza és igényes kidolgozása függvényében különböző jutalmakban, akárt TP-ben vagy gyűjthető egyedi passzívban részesíti a játékost.

Ha bárki többre kíváncsi, a mély vízben tanul az ember legjobban úszni (már amíg bele nem aka a lába R'lyeh egy nemeuklidészi, lehetetlen szögletébe) így várjuk bátran a merész játékosok jelentkezését!

4A fórum hírei Empty Re: A fórum hírei Szomb. Jan. 11, 2020 2:29 pm

Admin

Admin

Kedves minionjaim játékosok!

A mai nap folyamán Samantha jelentős segítségével kicsit kicsinosítottuk a posztok melletti miniprofilt, valamint bekerültek új elemek a nagyprofilba. Amit érdemes kitölteni, az az "Előtörténet", amit hagyományos forumotion linkként kell kódolni, tehát az [url=LINK]KARAKTERNÉV[/url] forma ajánlott. Emellett bekerült egy "Kép" nevű profilsor (az inspirációért a Witcher FRPG érdemel kreditet), ide szabadon lehet álló vagy mozgóképet feltölteni a karakterről, aki érez erre hajlamot (természetesen nem kötelező).

Amit a cboxban is jeleztem a fórum főoldalára bekerült egy vendégként használható discord, ide bárki szabadon írhat, azonban akik már rendelkeznek discord felhasználóval, azok az alkalmazás asztali vagy webes formájában tudnak bejelentkezni, a beágyazott modul erre sajnos nem alkalmas.

Mindenki hozzájárulását a fórum építéséhez nagyon köszönjük!

5A fórum hírei Empty A fórum hírei Vas. Okt. 27, 2019 1:46 pm

Admin

Admin

Minden olyan OOC újítás, esemény és említésre méltó történés, ami a fórum játékosait érinti.

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.