Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chat

Latest topics

» Dokkok és raktárak
by Thomas Crow Szomb. Okt. 16, 2021 6:44 pm

» Independence square és piactér
by Thomas Crow Hétf. Okt. 04, 2021 7:34 pm

» Oktatók és hallgatók szállása
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 3:28 pm

» Hollószárny Hotel
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 10:59 am

» Lakónegyed
by Thomas Crow Pént. Szept. 24, 2021 6:42 pm

» Donoughoe udvarház
by Admin Hétf. Aug. 30, 2021 3:54 pm

» Előadók és laboratóriumok
by Arkangyal Szomb. Aug. 07, 2021 8:51 pm

» Szántók, legelők, majorságok
by Admin Szomb. Feb. 06, 2021 11:26 am

» Játékostárs kereső
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:17 pm

» Christine Trevor, alias: Arkangyal
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:16 pm


You are not connected. Please login or register

Christine Trevor, alias: Arkangyal

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Christine Trevor, alias: Arkangyal Empty Christine Trevor, alias: Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:16 pm

Arkangyal

Arkangyal

NÉV: Christine Trevor, alias: Arkangyal
kor: 17


KINÉZET: Christine egy aránylag kistermetű, olyan 165 cm magas, vékony testű lány, akinek szőke, rövid, haja van, a szeme pedig mély, sötét barna, az arca kerek. Szinte mindig fiúsan öltözik, sokszor annak is nézik, mivel csak kicsit gömbölyödik ott, ahol az ilyen korú lányok már igen csak. Általában a munkásrétegben megszokott bő szövetnadrágot (megcsomózott öv tartja a helyén), minimum egy számmal nagyobb inget és zakót hord, ami nem akadályozza azért a mozgásban, ráadásul az alakját is elrejti. Fején simléderes lapos sapka takarja a haját.

Különleges ismertetőjel: egy régi vágás hege az alkarján.

JELLEM: Christine annak ellenére, hogy nem volt éppen felhőtlen gyerekkora, nem keseredett meg, hanem éppen ellenkezőleg, hálás a sorsnak, hogy legalább a húga, Chloe megmaradt neki szüleik elvesztése után.
Életvidám teremtés, aki szeret beszélni, imádja a társait cukkolni, de nagyon kemény is tud lenni, ha úgy hozza a szükség, határozottan a sarkára is tud állni, ha ennek látja helyét. Lány létére eléggé szabados szájú, hiszen ismerősei között sem fogta vissza magát senki a jelenlétében sem, így aztán ő sem finomkodik, hanem oda-oda mondogat, ha kell. Igyekszik legtöbbször a kemény csaj benyomását kelteni mindenki felé, főleg aki nem ismeri.
Egy ember felé nem tetteti soha magát, Chloe felé, mert tudja, hogy húga közömbös külső burkolata mindenki felé csak álca. Sosem felejti el, hogy ő is csak ezért lehet még életben, mert rajta is megesett valakinek a szíve valamikor. Christine makacs, ha a fejébe vesz valamit, akkor azt véghez is akarja vinni, ehhez eléggé céltudatos. Ha kis csapatát – akik hasonló fiatal bandatagokból áll - kell irányítania, akkor mindig komolyan veszi a dolgát és sosem felelőtlen, ami máskor nem áll távol tőle.

FOGLALKOZÁSA: Az Acsargó kutyák nevű banda vezére, mely rajta kívül vagy 10-12 hasonszőrű fiúból és lányból áll, mind veszett utcakölyök. A dokkok egyik elhagyott részén húzzák meg magukat és lopásból, rablásból, koldulásból élnek, vagy ami épp adódik. Bármilyen munkát elvállalnak.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.