Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chat

Latest topics

» Dokkok és raktárak
by Thomas Crow Szomb. Okt. 16, 2021 6:44 pm

» Independence square és piactér
by Thomas Crow Hétf. Okt. 04, 2021 7:34 pm

» Oktatók és hallgatók szállása
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 3:28 pm

» Hollószárny Hotel
by Seymour Shackley Csüt. Szept. 30, 2021 10:59 am

» Lakónegyed
by Thomas Crow Pént. Szept. 24, 2021 6:42 pm

» Donoughoe udvarház
by Admin Hétf. Aug. 30, 2021 3:54 pm

» Előadók és laboratóriumok
by Arkangyal Szomb. Aug. 07, 2021 8:51 pm

» Szántók, legelők, majorságok
by Admin Szomb. Feb. 06, 2021 11:26 am

» Játékostárs kereső
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:17 pm

» Christine Trevor, alias: Arkangyal
by Arkangyal Csüt. Jan. 28, 2021 10:16 pm


You are not connected. Please login or register

Dokkok és raktárak

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Dokkok és raktárak Empty Re: Dokkok és raktárak Szomb. Okt. 16, 2021 6:44 pm

Thomas Crow

Thomas Crow

Őszintén nem tudtam, hogy mit tegyek, hogy menjek közelebb, vagy próbáljam meg nagy ívben elkerülni őket….., de merre? Trinitynek nyomát sem láttam és olyan sok felé mehetett…
Persze megtehettem volna, hogy sarkon fordulok és haza megyek, de a történtek után, egyszerűen nem vitt rá a lélek. Még ha csak a lány teste is volt már csak meg és a lélek elhagyta, hogy valami más, valami sötét természetfeletti szállta is meg, nem hagyhatom. Az én lányom volt! Hozzám tartozott és senki ne packázzon azzal, ami az enyém!
Miközben csendesen töprengtem, a kikötői szél szavak foszlányait hozta felém a koncon marakodók felől. Olyan szavakat, amikre felkaptam a fejem.
Bár semmilyen ismertetőjel nem mutatta, hogy Trinityről esik a szó, meg mertem volna rá esküdni, hogy igen, róla beszéltek és ráadásul miket! Ha eddig tápláltam is volna reményt, hogy valahogy a lány túlélte a vagdosást és az orvos tévedett, akkor most már biztos lehettem benne, hogy nem így van. Trinity sosem lett volna képes ilyet tenni……
Erőt vettem magamon és elszánt képet vágva, kezem továbbra is a boxert markolva a zsebemben, határozottan elsiettem a férfiak mellett, hiszen hallottam, hogy a délfelé eső úri birtokokat emlegették, a lány arra tartott és én bennem a gyanú egyre erősebb lett, hogy tudom, hová tart…….
- Te nyomorult Wilfred Donoughoe! Mit tettél? – mormoltam sötéten magamban.2Dokkok és raktárak Empty Re: Dokkok és raktárak Pént. Okt. 15, 2021 3:50 pm

Admin

Admin

A torz fejű hulla kifosztása folyamatban van, a közeg sem túlságosan bizalomgerjesztő, de a hűvös-hideg bokszered érintése mégis némi nyugalmat ad számodra. Ahogy vizslatod a tetemet és a körülötted állókat, néhány mondatfoszlány üti meg a füledet a körülötted állók irányából. Néha nem egyértelmű hogy ki is szólalt meg - hiszen errefelé a hangos szó csak a kocsmákra jellemző, mindenki más inkább meghúzza magát -, de így is ki tudod hámozni belőle a lényeget. Az persze kétséges hogy valódi szemtanúk szólalnak-e meg, a mondanivalójuk mindenesetre árulkodó.
- ... de hogyan tehette a lány? ...Egyetlen mozdulattal?! ...minek ment oda az a barom Jonathan?... csak kufircolni akart... én is megfogtam volna a seggét.Is. ... de akkor is, hát mit gondolt? ... Betörte egyből... Elsétált, mintha nem történt volna semmi... rendőrt? Ugyan már, minek?... Ennyire azért nem fog hiányozni... délre? De hát mi van innen délre?... csak a kúriák, meg az urak, te is tudod... a cipőjét? Nem, az nekem túl nagy, meg a rohadás ette már a lábát, hiszen tudod...

3Dokkok és raktárak Empty Re: Dokkok és raktárak Szomb. Okt. 09, 2021 7:26 pm

Thomas Crow

Thomas Crow

Ha nem aggódnék annyira, hogy mit művel valami sötét misztikum Trinity-vel, vagy legalábbis a testével, akkor talán még felkeltené a gyanakvásomat a kéregetők felől feltörő, rosszindulatúnak hangzó röhögés. De most nem sok választásom van, vagy bízom abban, hogy jó irányt mutattak, vagy kóvályoghatok, amíg rám nem sötétedik, ami már most is aggodalomra ad okot, mert egyre kevesebb olyan embert látok, akit anélkül kérdezgethetnék, hogy túl veszélyes lenne, még nekem is, aki tisztában vagyok a környék helyzetével.
Magabiztosan sietek, jelezve, hogy jobb, ha békén hagynak és mivel nem tűnök nyápicnak sem, egyelőre nem vonzom azokat sem, akik kockáztatnának mégis.
Próbálom meresztgetni a szemem, hátha meglátom a lány a környéktől elütő ruházatát, de sajnos semmi ilyet nem látok, ám hamarosan feltűnik egy kisebb banda, akik előtt egy test hever. A szívem meglódul és arrafelé sietek, bár közelebb érve már látom, hogy a földön heverő test egy férfié, egy idős emberé, nem egy fiatal lányé. A megkönnyebbülés hulláma elönt, csak kissé megkésve jut eszembe, hogy az általam követett lánynak már nem sokat árthatnának, ha csak valami csoda folytán fel nem támadt……….akármi is történt, ebben egészen egyszerűen nem tudtam hinni.
Tisztában vagyok vele, hogy errefelé nem ritka a gyilkosság, de ennyire nyíltan azért mégis túlzásnak tartom, ahogy azt is, hogy mennyire semmivel sem törődve zsebelik ki.
Én is az utcán éltem, de mégis feltámad bennem a segítés ösztöne, ám mikor meglátom az öreg péppé vert arcát, habozva torpanok meg. Rajta már nem segíthet senki és semmi, nekem meg más dolgom van, mint összeverekedni ezzel a söpredékkel.
Nagyot sóhajtok és kutatóan nézek ismét körbe, hogy miként kerüljem meg őket és egyáltalán merre menjek tovább. Azért a zsebemeben megszorítom a boxer hideg vasát és aztán ujjamra csúsztatom……
~ Trinity, merre vagy? ~

4Dokkok és raktárak Empty Re: Dokkok és raktárak Pént. Okt. 08, 2021 10:12 am

Admin

Admin

[folytatás innen: https://eldersign.hungarianforum.com/t142-independence-square-es-piacter ]

Ahogy elhagyod a Függetlenség teret, még hallod ahogy pár szót vág a hátadhoz újsütetű informátorod, de már nem tudod kivenni az értelmüket. Kisvártatva aztán a fickó visszatér a bandához és harsány röhögés tölti meg a környéket, csak az ördög tudja hogy miért épp most. A zsivaj aztán elhal, te pedig gyorsan átvágsz a kis utcákon és a hídon, hogy megérkezz a folyó déli oldalára.
Eddig sem volt kimondottan vidám és felemelő a környék kinézete, de ahogy megérkezel a dokkokhoz, ez markánsan megváltozik. A halbűz átható szaga mintha egyszerre áradna mindenhonnan, és a környező épületek és utcák is pont úgy néznek ki, ahogy egy lassan halódó kikötőtől elvárná az ember. Errefelé csak az jár az utcán aki itt lakik vagy erre van dolga, kedvtelésből már senki sem korzózik. Itt-ott kiszúrsz egy-egy rosszarcút ahogy a járókelőket vizslatják, de szerencsédre vagy annyira jókötésű, hogy elsőre még ne legyél célpont.
Magad sem tudod mit keresel egészen pontosan, mert errefelé nem igazán téblábol az utcán senkit. Látsz ugyan néhány embert aki sietősen jön-megy, de senkiből sem nézed ki, hogy láthatta a lányt. Ide-oda villan a szemed ahogy lassan bandukolsz tovább, amíg meg nem látsz néhány alakot téblábolni egy fekvő test mellett. A gyilkosság errefelé mindennaposnak tűnik, de úgy érzed, hogy muszáj közelebbről is megnézned ezért közelebb mész.

A földön egy idősebb férfi fekszik - legalábbis így tippelsz. A ruházata alapján halász lehetett valamikor, de a holmijai elnyűttnek, koszosnak hatnak. A zsebeit az egyik tébláboló épp most üríti ki felebaráti szeretetből, de téged mégis a halott - hiszen biztosan az - arca köt le. Pépes-véres masszát látsz csak, mintha egyszerűen behorpadt volna, és így szinte az egész eltűnt.

5Dokkok és raktárak Empty Re: Dokkok és raktárak Pént. Okt. 01, 2021 6:31 pm

Arkangyal

Arkangyal

Ahogy a Profnak megígértem, meghúztam magam az egyik raktár ügyesen lerekesztett helyiségében, a búvóhelyünkön. Adtam egy kis pénzt az egyik lótifutinak, akit megbíztam vele, hogy hozzon kaját és piát. A helyettesemet eligazítottam, aztán belevetettem magam az ivásba. Mire általában eljött az éjjel, olyan részeg voltam, hogy azt sem tudtam ki vagyok. A rémálmok persze azért megtaláltak, de a kábult agyam nem nagyon tudta feldolgozni, így egyik napról a máikra kihúztam valahogy. Persze ez hosszú távon nem működhetett, a gyomrom már három nap után lázadozni kezdett, de túléltem én már ennél rosszabbat is, ha a Pokol Ura is úgy gondolja, most is megmaradok és a zsaruk sem kapnak el. Azért már nagyon vártam, hogy leteljen az az egy hét és bíztam benne, hogy az öreg tartja a szavát, különben nem leszünk jóban.......

6Dokkok és raktárak Empty Dokkok és raktárak Vas. Dec. 27, 2020 12:11 pm

Admin

Admin

A Miskatonic folyó mentén dokkok, kikötők, rozzant stégek és tőlük kőhajításnyira raktárak sorakoznak, hiszen a folyami és tengeri utak találkozásánál fekszik a város. A Miskatonic vize ugyan kissé zavaros, de ahogy eléri az Atlanti-óceán vizét szinte kitisztul, és bőséges fogást biztosít annak aki hajlandó megdolgozni érte. A parton jónéhány raktár és kisebb feldolgozó üzem várja a kifogott árukat, jellegzetes, folyamatos de még éppen elviselhető halbűzt árasztva éjjel nappal. A környéken leginkább a tengerészek és dokkmunkások laknak, akik már egyébként is megszokták a folyó hangjait valamint az uralkodó illatokat.
Dokkok és raktárak Raktar10

Ajánlott tartalomVissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.